The Definitive Guide to کبد چرب گرید 3

کبد چرب درجه‌ی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالت‌های قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بی‌اشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.

در حال حاضر درمان مؤثر دارویی برای بیماری کبد چرب در دسترس نیست. با این حال، امکان بازگشت کبد به شرایط قبل ممکن است و معمولاً با تغییرات شیوه زندگی، رژیم غذایی و درمان خانگی، کبد چرب درمان می‌شود.

کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» می‌گویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلول‌های کبدی بیمار جمع می‌شوند؛ اما به‌طورکلی بی‌ضرر تلقی می‌شود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.

در این حالت کبد متورم شده و به‌صورت علایمی مانند تب، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و زردی در شخص مبتلا خود را نشان خواهد داد.

آسیب‌های ناشی از سیروز کبدی برگشت‌ناپذیر خواهد بود. روند پیشرفت سیروز تدریجی بوده و پس از سال‌ها باعث توقف کامل عملکرد کبد می‌شود که به این حالت نارسایی کبد می‌گویند. در نهایت این افراد نیاز به پیوند کبد پیدا خواهند کرد. در مواردی نادر، سیروز می‌‌تواند به سرطان کبد منجر شود.

بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.

کاهش میزان کربوهیدارت، قند، نمک، چربی ترانس، کربوهیدرات تصفیه شده و چربی اشباع

بزن بزن در لیگ کار دست ترکیه‌ای‌ها داد شیراز بالاتر از اصفهان، یزد و تهران

روغن کرچک یکی از سفید کننده های قوی است و می تواند در از بین بردن لکه های قهوه ای به شما کمک کند. با استفاده از پنبه تمیز مقداری از روغن را روی قسمت مورد نظر زده و چند دقیقه آن را ماساژدهید.

پیش از این در بخش پزشکی و سلامت مجله و در مطلب علائم کبد چرب چیست؟ — هر آنچه باید بدانید مفصل‌تر درباره کبد چرب قرص علائم انواع کبد چرب توضیح داده شده است، برای مطالعه + اینجا کلیک کنید.

خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحله‌ای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.

انواع بثورات پوستی؛ علل، علائم، تشخیص و درمان بثورات پوستی

این غذاهای مغذی همچنین حاوی آنزیم‌های طبیعی و مواد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که می‌توانند کبد شما را بیشتر تقویت کنند.

بعضی موارد می‌تواند باعث اختلال در عملکرد کبد شود که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *